Detektiv Spil

Her hos Kudos Games er der en masser af sjove og udfordrende Detektiv Spil.

Hos Kudos Games synes vi det er vigtigt at i kan blive udfordrende når i spiller detektiv brætspil.

Vi har nogle forskellige typer af spil lige fra lette til lidt mere avenceret.

mr. jack
mr. jack

Mr Jack New York

Stående alene variant af Mr. Jack. Som i Mr. Jack, tager den ene spiller Mr. Jack, den anden tager en detektiv. Men der er nye muligheder – gaslygter og mandehuller repræsenteres af bonde, der kan flyttes.

Spillet finder sted på Manhattan, og det omkringliggende vand er meget vigtigt for Mr. Jacks flugt.

Tegn vil have nye beføjelser, og der vil også være en politispion, som vil være i stand til at få værdifuld information.

Denne version af spillet er mere strategisk og kompleks, så den er velegnet til mere avancerede spillere.

Antal spillere: 2

Alder: 14+

Spilletid: ca. 15-30 min.

Sprog: Engelsk

Tema: Brætspil- detektiv spil – mr.jack

Boardgamegeek: 7.3/10 Klik her

Klik her

Chronicles of Crime
Chronicles of Crime – Brætspil

Chronicles of Crime

Chronicles of Crime er et samarbejdsspil om kriminalitetsundersøgelse, der blander en app, et brætspil og et strejf af Virtual Reality.

Med de samme fysiske komponenter (bord, placeringer, karakterer og genstande) vil spillerne være i stand til at spille masser af forskellige scenarier og løse mange forskellige kriminalhistorier.

Spillere starter appen, vælger det scenarie, de vil spille, og følger historien. Målet er at fange morderen i den aktuelle sag på kortest mulig tid.

Ved hjælp af Scan & Play-teknologien har hver komponent (placeringer, karakterer, elementer osv.) En unik QR-kode, som afhængigt af det valgte scenarie vil aktivere og udløse forskellige spor og historier. Det betyder, at spillere vil være i stand til at få nye historier, efter at spillet er frigivet ved blot at downloade appens opdateringer, uden nogen forsendelse af nye fysiske komponenter involveret.

VR-oplevelsen kræver kun en mobiltelefon. Spillere sætter simpelthen VR-brillerne (valgfrit køb) på deres mobile enhed og sætter VR-brillerne på næsen, holder deres mobile enhed foran deres øjne for at fordype sig i spillets univers og søge ledetråde i en virtuel verden.

Spillet leveres med 1 tutorial og 5 scenarier, men flere kan downloades direkte inde i appen! Hver session varer ca. 1 time til 1 time og 30 minutter, og mange scenarier er forbundet til hinanden for at fortælle en meget større historie.

Antal spillere: 1 – 4

Alder: 10+

Spilletid: ca. 60-90 min.

Sprog: Engelsk

Tema:kriminalitetsundersøgelse

Boardgame geek: 7,9/10 Klik her

Klik her

Detective: A Modern Crime Board Game
Detective: A Modern Crime Board Game

Detective: A Modern Crime Board Game

I Detective: A Modern Crime Board Game skal du løse fem forskellige sager og finde ud af, hvad der forbinder dem. Du skal bryde den 4. væg ved at bruge enhver ressource, du kan. Du skal gennemse spillets DEDICATED DATABASE, simulere dit bureaus ressourcer. Du vil gå ind i en by maze af gamle mysterier og frisk kriminalitet, og du vil være i stand til at samarbejde med andre agenter, eller løse mysteriet på egen hånd.

Tag jobbet med en rigtig detektiv i moderne omgivelser! I Detective: A Modern Crime Board Game, 1-5 spillere påtager sig rollen som efterforskere og løser mystiske forbrydelser, mens de arbejder som teammedlemmer i Antares National Investigation Agency. Dette brætspil fortæller rige historier – historier, du vil deltage i. Lad os håbe, at du vil være i stand til at udlede slutningen, inden der er endnu en forbrydelse … Spillet vil udfordre dig med fem forskellige sager, der skal spilles i orden . Tilsyneladende uden forbindelse først, vil de afsløre et fordybende meta-plot baseret på fakta og fiktion.

Detektiv: Et moderne kriminalitets spil bringer klassisk, kortbaseret, puslespil-gameplay ind i det 21. århundrede med introduktionen af ​​online elementer. Du får adgang til online Antares-databasen, der indeholder data om mistænkte, vidner og dokumentation fra arrestationer og retssager i forbindelse med din sag. Brug ethvert værktøj til rådighed for at løse disse forbrydelser – konsulter Internettet, kontroller fakta og konstant opdag nye ledetråde. Du spiller ikke en detektiv; du er en detektiv!

Antal spillere: 1-5

Alder: 16+

Spilletid: ca. 120-180 min.

Sprog: Engelsk

Tema: kriminalitet undersøgelse – online elementer

Boardgamegeek: 8.0/10 Klik her

Klik her

Detektiv brætspil

Her er nogle af de brætspil vi synes er vigtige at fremhæve.

Da vi synes de er super gode, samt har en masser af underholdnings værdig, det er der hvor man faar extra meget for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *