Bestilling

KudosGames.Dk
CVR-nummer: DK 40 98 29 14
Sandgraven 1
5400 Bogense
E-mail: Info@KudosGames.Dk
Telefon: +45 50 16 50 98

Bestilling:
Det er kun muligt at afgive bestillinger via www.KudosGames.Dk.

Hvis du har spørgsmål angående bestillinger eller andre ting, er du altid meget velkommen til at kontakte os:

E-mail:           Info@Kudosgames.Dk 
Telefon:         +45 50 16 50 98
Facebook:      KudosGames.Dk på Facebook 

Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms. Bemærk dog.

Priserne er gældende for kunder både indenfor og udenfor Danmarks grænser.

Vi opdaterer hele tiden hjemmesiden, men nogle gange opstår der fejl. Vi gør vores bedste for hele tiden at opdatere siden. Hvis der opstår fejl i forbindelse med din bestilling vil du blive kontaktet.

Betaling


På www.KudosGames.Dk har du følgende betalingsmuligheder:

– Dankort og VISA/Dankort
– VISA, VISA/Electron
– Mastercard
– MobilePay (Kommer snart)
– Forudbetaling (betaling via bankoverførsel inden vi sender varen)
– Gavekort

Vær opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen.

Betalingskort:

Vi tager ikke kortgebyrer.

Hvornår bliver pengene trukket fra min konto?
Hvis du benytter betalingskort herunder MobilePay(kommer snart) på vores hjemmeside, bliver pengene trukket fra din konto, når vi afsender din ordre. 

Såfremt du benytter forudbetaling, bliver pengene trukket den dato, du specificerer, når du sætter betalingen op. 

Hvis du vælger at få din forsendelse delt op i flere leveringer, vil hele beløbet blive hævet, når vi sender den første forsendelse.

Bemærk: Køber du en pre-ordre vil pengene blive trukket samme dag som du har godkendt købet, bemærk du har stadig 14 dage retur ret.

Fragt & Forsendelse


Fragt og levering i Danmark

Du kan vælge at sende din pakker med Dao365, GLS eller PostNord i Danmark.

Forsendelse udover Danmark vil generelt blive sendt til den nærmeste pakkebutik. Det er derfor IKKE muligt, at få den leveret til adressen.

Vi tager forbehold for, at der er enkelte varer, som er usædvanlige størrelser eller som vejer så meget, at de ikke er mulige at sende.

Vores varer afsendes inden for 1-3 hverdage (oftest samme dag). Leveringstiden afhænger af destination og forsendelsesfirma. 

Ved gratis fragt på ordre over 15 kg vil blive sendt med bring.

Ordrebekræftelse & levering


Når du har afgivet din bestilling, vil du modtage en e-mail, der viser, hvad du har bestilt. Hvis du mod forventning ikke har modtaget denne inden for en time, beder vi dig kontakte os via e-mail på Info@KudosGames.Dk eller via telefon på +45 50 16 50 98.

Når din ordre bliver afsendt, modtager du en e-mail med en kopi af den endelige faktura (en papirversion vil blive lagt i pakken) samt et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke. Du vil også modtage en SMS når varen er sendt. Vi vil ikke sende SMS med tilbud eller andet Reklame, kun noget der har med din ordre at gøre.

Vores målsætning er, at alle pakker skal sendes senest to hverdage efter modtagelse af ordren og helst før. Såfremt vi ikke kan sende din ordre inden for dette tidsrum, kontakter vi dig med nærmere information. Har du derfor ikke hørt fra os efter to hverdage, bedes du kontakte os via e-mail:  Info@KudosGames.Dk  eller via telefon: +45 50 16 50 98. Vær opmærksom på, at der ved perioder med særlig travlhed, som f.eks. KudosGames.Dk Fødselsdage eller Black Friday vil være forsinkelser med afsendelsen.

Fortrydelsesret


Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@kudosgames.dk. Husk at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder i afsnittet om reklamationsret.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Køb af brugtvare

Brugtvare tages ikke retur.

Brugtvare vil altid havde et foto af det man køber.

Bugtvare vil der altid stå hvad stand den er i, og til tider kan det forkomme at der er uoriginale spilleregler, som vil stå i beskrivelsen.

Skulle du ønske at se spilles stand fx på facetime kan dette lade sig gøre, skriv blot til os på Info@KudosGames.Dk eller på Facebook.

Bestilling af ikke normale vare

Hvis du bestille en vare vi normalt ikke har i shoppen/Butikken vil vi kraeve 50% af udsalgsprisen, hvis du valger ikke at tage imod vare efter vi har faet varen hjem, bortfalder depotiomen.

Udvidet mulighed for fortrydelse i juleperioden
Køber du en vare i perioden 29/11/22 til og med den 23/12/22 udvider vi fortrydelsesfristen til den 31/1/23.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb på  Info@KudosGames.Dk  eller telefon +45 50 16 50 98.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi modtager ikke pakker uden omdeling.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger! , senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

KudosGames.Dk
Sandgraven 1
5400 Bogense

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret


Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi ikke dine fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Varen sendes til:

KudosGames.Dk
Sandgraven 1
5400 Bogense
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.