Persondata og fortrolighed

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

*Navn
*Adresse
*Telefon nummer
*E-mailadresse

Oplysninger afgivet til KudosGames.Dk videregives eller sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Personoplysningerne registreres hos  KudosGames.Dk  og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på KudosGames.Dk er primære kontaktperson er Rune Skaeffergaard, Info@KudosGames.Dk eller +45 7190 7095 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

Du kan skrive til os på: Info@KudosGames.Dk

Google Analytics

KudosGames.Dk benytter Google Analytics på KudosGames.Dk, der indsamler og behandler data.

www.google.dk/policies/privacy/partners/ 

Betaling med kort 

Hvis du betaler med betalingskort er du altid sikret imod misbrug. Ifølge dansk lovgivning har du mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Betaling via bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Al betaling med kreditkort på  KudosGames.Dk foregår igennem det ekstrerne betalingssystem DIBS. Al kommunikation er krypteret, og hverken KudosGames.Dk eller andre har mulighed for at læse dine kortoplysninger.

Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev så går du med til at vi sender dig op til 2 mails om mdr. Vi vil selvfølglig behandle jeres data ifølge dansk lovgivning. Oplysninger afgivet til KudosGames.Dk videregives eller sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Fortrolighed

Meeple Club - KudosGames.Dk
Meeple Club – KudosGames.Dk